deu  |  eng

11/2017

A modern shopping experience
at a historic spot

Thousands of visitors have been flocking in underneath the three-meter high logo since October 26, certainly without noticing what is behind the round illuminated advertisement harmonically adapted to the glass façade.

And that was exactly the trick: to create a nearly invisible substructure, as few joints as possible at the ring, plus an especially homogenous illumination in spite of the letters’ different construction depths. That goes for the glass as well as for the curved façades made of dressed stone.

This is not the place to tell you all about our transmission calculations, the adaption of the glass panes to the building’s post-and-mullion construction, and the numerous precisely planned drill holes – we rather prefer showing you the beautiful result 😊.

.